1-0 (41) Emmalisa Eriksson (Frida Collander)
2-0 (45) Emmalisa Eriksson (Ella Norling)
4-0 (75) Frida Collander (Moa Ingvarsson)
5-0 (88) Jatta Aalto. FRISPARK!

Matchreferat:

Damlaget vinner även sin andra träningsmatch!
Denna gång blev slutresultatet 5-0 (2-0) till de gulsvarta mot Yxhults IK.
Efter en tät och tuff första halvlek så kunde nyförvärvet Emmalisa Eriksson göra dubbla mål i slutet av halvleken, två riktigt fina mål förövrigt. Assisterad av Frida Collander och Ella Norling. ????
Annars var det bortlaget som hade dom bästa chanserna i början av matchen men Fanny Björk gör några riktigt fina räddningar i sin debut. ????
I den andra halvleken så är VIK det klart bättre laget och kan rulla ut motståndarna med ett varierat anfallsspel.
3-0 är riktigt vackert då Maja Elisson med ett vackert inlägg hittar Agnes Höglund i boxen som trycker in bollen på volley i målet. ??
4-0 görs av Frida Collander, samma här på ett inlägg från Moa Ingvarsson som hon tar ner och behärskat lobbar in bollen över målvakten. ??
5-0 kommer via en frispark signerat Jatta Aalto. ????
Västerås har bud på flera mål och får ett mycket vackert mål bortdömt för offside där Agnes hittar Tindra med ett perfekt inlägg som nickas i mål, men som ej godkänns.
Vi börjar hitta vårt spel nu och det känns jättekul, alla tjejer som är med bidrar till en god stämning och ett fint spel. Alla kämpar och denna match är fysiskt tuff, så kanonbra jobbat av samtliga idag. ????